Pero Defforrmero našao novog bubnjara!

Želeli bismo da se zahvalimo svim ljudima koji su se javili, kao i onima koji su proširili glasine i time učinili da vest dopre do još potencijalnih kandidata. Šokirani smo brojem i kvalitetom bubnjara koji su se prijavili!

Želeli bismo da se zahvalimo i našem starom članu Slobodanu Stanojeviću što nam je uskočio kao ispomoć u ovom prelaznom periodu.

Nakon višenedeljne potrage, analize, razmatranja, gomile pročitanih mailova & preslušanih i pregledanih audio/video zapisa, pa zatim odabira kandidata za audiciju, održane audicije, te potom i sednice benda, odabrali smo Luku Jelisavčića za novog bubnjara našeg tehnički prekvalifikovanog folk metal benda. Odluka je bila veoma teška, jer je konkurencija bila neverovatna, ali je bila jednoglasna.

Ovaj tridesetogodišnji šumar sa Tare kojeg lokalni stanovnici sa jezera Vrtuci zovu još i “onaj što peca sa medvedima” svira i voli svoj instrument od 14-te godine, snimao je i sarađivao sa gomilom ljudi i bendova (Zer00ne, FreakOut, 357… itd.).

Osim sjajnog tona u svojim rukama i nogama, samopouzdanja i zavidne tehnike, oduševio nas je svojom pristupačnošću, vedrim duhom i ogromnom pozitvinom energijom, što je za nas bilo podjednako važno kao i sviranje.

DOBRO NAM DOŠAO LUKA !!!